Kırmızı Panda
Gündüzleri ağaç tepelerinde uyuyarak geçiren kırmızı pandalar, geceleri yemek bulmak için yere iniyor. Doğu Himalayalar’da dağların en yüksek noktalarında yaşayan kırmızı pandalar, ortalama bir kediden biraz daha büyük ama ayıyı andıran bir vücut yapısına sahip. Yeryüzündeki nüfusu on bini bulmayan kırmızı pandalar, fazlasıyla atletik canlılar ve uzun kuyruklarıyla denge sağlıyorlar.
Gündüzleri ağaç tepelerinde uyuyarak geçiren kırmızı pandalar, geceleri yemek bulmak için yere iniyor. Doğu Himalayalar’da dağların en yüksek noktalarında yaşayan kırmızı pandalar…Daha fazla göster
Gündüzleri ağaç tepelerinde uyuyarak geçiren kırmızı pandalar, geceleri yemek bulmak için yere iniyor. Doğu Himalayalar’da dağların en yüksek noktalarında yaşayan kırmızı pandalar, ortalama bir kediden biraz daha büyük ama ayıyı andıran bir vücut yapısına sahip. Yeryüzündeki nüfusu on bini bulmayan kırmızı pandalar, fazlasıyla atletik canlılar ve uzun kuyruklarıyla denge sağlıyorlar.















0 Yorum